Toelichting

Printen Programma

 
Vanaf eind januari is het mogelijk je eigen programma samen te stellen en te printen. Dit kun je doen door op de gewenste presentatie in het programma te klikken en dan bij programma voorkeur aan te geven of dit je eerste, tweede of derde keus is. Meld je eerst aan (linksonder op deze website) om je eigen programma te kunnen opslaan. Printen is tijdelijk niet mogelijk, hier wordt aan gewerkt!
 
titel document
Na de officiële opening op woensdag 6 april start om 14.45 uur het workshopprogramma in 26 workshopzalen in Martiniplaza.

De inloop van de presentaties is vrij, maar kent wel een maximum aantal deelnemers. Zodra de presentatieruimte vol is, sluit de deur van de zaal. Een presentatie in je programma zetten is dus geen reservering. Daarom is het raadzaam om bij het samenstellen van je eigen programma altijd een tweede en/of derde keuze in te vullen zodat je verzekerd bent van een plaats bij een presentatie.

Bij het printen kun je kiezen voor alleen Jouw Persoonlijke voorkeuren óf het gehele programma. Let op dat het Gehele programma uit alle beschikbare presentaties!

<Printen is tijdelijk buiten gebruik, wordt aan gewerkt!>


Aanmelden voor deze Programma website is apart van onze CvI databank. Je kunt linksonder op deze pagina je aanmeldgegevens voor deze Programma website invoeren.
(Sorry voor het ongemak, dat heeft te maken met cookies...)
Document delen
">
Top